Product added to wishlist
View Wishlist

Safaripark Beekse Bergen – Review over deze waanzinnige dierentuin voor jong & oud

Safaripark Beekse Bergen – Review over deze waanzinnige dierentuin voor jong & oud
5 (100%) 2 votes

Het grootste Safaripark van de Benelux en gegarandeerd een volle dag plezier. Vandaar dat wij besloten er zelfs 2 dagen door te brengen. Benieuwd naar onze ervaring? Lees snel verder.

Safaripark Beekse Bergen korting trip report blog 12

 

Gratis entree tot Safaripark Beekse Bergen – Hilvarenbeek

We verbleven een lang weekend op Vakantiepark Beekse Bergen. Bij een verblijf van minimaal 3 dagen is de entree tot Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen en nog een aantal andere attracties binnen Nederland inbegrepen in de prijs. We konden dus onbeperkt naar het Safaripark gedurende ons verblijf. Hoe verrassend… het was weer eens slecht weer in Nederland. We liepen vanaf de ingang van het vakantiepark naar de entree van het safaripark. Dat is toch zeker nog 10 minuten lopen. Langs de kassa’s en via de entreepoortjes het park binnen met onze Attractiepas van Libéma.

Safaripark Beekse Bergen korting trip report blog 3

Safaripark Beekse Bergen korting trip report blog plattegrond

 

Safaripark met de auto, de bus, de boot of lopend

Men heeft maar liefst de keuze uit 4 manieren om dit safaripark te bekijken. Ga lopend op eigen tempo langs alle verblijven en via alle mogelijke zijwegen door het park heen. De beschikking over een auto? Dan kan men ook door het park rijden over een vaste route. Hier komt men veel van de dieren tegen maar lang niet allemaal.

Of laat je vervoeren per oude stadsbus – jeugdherinneringen! Deze rijd vanaf de ingang van het safaripark in ongeveer 30 minuten naar het achterste gedeelte van het park. Hier moet men weer uitstappen. Ook kunnen automobilisten hier hun auto parkeren halverwege de route. De grote souvenirwinkel is hier te vinden. Men kan vanaf hier ook de rest van het park lopend afleggen en later weer met de auto of bus de laatste helft van het park afleggen in een half uur. Ook kan men ervoor kiezen met de boot terug te gaan. Met de boot zie je wel veel minder dieren maar het idee van een bootsafari is wel heel erg leuk. Vanaf de ingang van het safaripark kan men weer op de boot opstappen en vanaf daar weer terug naar de achterkant van het park. Kortom, alles is mogelijk! In de 2 dagen die wij er geweest zijn hebben we dus ook allerlei combinaties gedaan.

Safaripark Beekse Bergen bus korting trip report blog 14

Safaripark Beekse Bergen boot korting trip report blog 16

Safaripark Beekse Bergen autosafari korting trip report blog 1

Wow wat een avontuur! Ik las net dit #Safaripark Beekse Bergen #dierentuin #Tripreport. Hier wil ik nu ook naar toe!… Klik om te Tweeten

 

Groot safaripark

Het safaripark is enorm groot. Als je alles lopend zou doen dan zou je er zo een hele dag mee kunnen vullen. De diverse voedermomenten zijn ook leuk. Zo hebben we de voedermomenten van onder andere de olifanten, apen en pinguïns gezien. Leuk voor kinderen!

Safaripark Beekse Bergen korting trip report blog 13

Safaripark Beekse Bergen korting trip report blog 15

 

De roofvogelshow

Beroemd is de roofvogelshow van het Safaripark. Verschillende soorten vogels komen aan bod. Welke vogels er te zien zijn is elke keer weer anders en hangt ook af van het weer. Zo zijn er arenden en valken maar ook veel andere vogelsoorten. Als je geluk hebt mag je zelfs even meedoen aan de show en komt er misschien even een valk of andere vogel voedsel uit je hand eten.

Safaripark Beekse Bergen korting trip report blog 2

Safaripark Beekse Bergen korting trip report blog 9

 

Heel veel verschillende dieren

Het begon allemaal met een groot meer dat ontstond door zandwinning. Daar besloten de gemeentes Tilburg en Hilvarenbeek een recreatiemeer van te maken. In 1964 opende daar Speelland Beekse Bergen en in 1968 Leeuwenpark Beekse Bergen opende in 1968. Na 4 jaar alleen maar leeuwen te hebben gehad besloot met extra dieren toe te voegen in 1972. Vanaf dat moment werd de naam gewijzigd naar Safaripark Beekse Bergen. Inmiddels zijn hier meer dan 1.250 dieren te vinden van meer dan 150 verschillende soorten dieren. Er is voor ieder dus wat wils.

 

Safaripark Beekse Bergen korting trip report blog 6

Safaripark Beekse Bergen korting trip report blog 4

 

Onze Safaripark Beekse Bergen video

Bekijk snel onze 25 minuten durende Safaripark Beekse Bergen dierentuin video:

 

Onze Safaripark Beekse Bergen review

Onze Safariaprk Beekse Bergen beoordeling: Een geweldige dierentuin waar men zich zeker een volle dag kan vermaken.

Beoordeling park – Safaripark Beekse Bergen:

Totaal score:5 Stars (5 / 5)
Thematisering:4.5 Stars (4.5 / 5)
Aantal & diversiteit dieren:5 Stars (5 / 5)
Grootte van het park:5 Stars (5 / 5)
Aantal & kwaliteit shows:3.5 Stars (3.5 / 5)
Personeel:4 Stars (4 / 5)
Eten & Drinken:3.5 Stars (3.5 / 5)
Prijs kwaliteit verhouding:4.5 Stars (4.5 / 5)

Beoordeling park – Aantrekkelijkheid per doelgroep:

Geschikt voor 0-4 jaar:4.0 Stars (4.0 / 5)
Geschikt voor 5-12 jaar:4.5 Stars (4.5 / 5)
Geschikt voor 13-18 jaar:5 Stars (5 / 5)
Geschikt voor 19-55 jaar:4.5 Stars (4.5 / 5)
Geschikt voor 55+:4 Stars (4 / 5)

+ Pluspunten:
– Meer dan 150 verschillende diersoorten en meer dan 1.250 dieren.
– Grootste safaripark van de Benelux
– Men kan zich hier zeker een volle dag vermaken
– Leuk voor alle leeftijden

– Minpunten:
– Wat duurder park indien men losse tickets moet kopen. Wel is het park enorm groot en divers waardoor het park de prijs wel waard is
– De grote van het park kan ook een nadeel zijn. Men is niet zo maar terug bij de ingang. Dit wordt wel gecompenseerd door de bus en boot transportmogelijkheden.
– Wanneer men op het vakantiepark verblijft moet men alsnog een automunt kopen bij de kassa om de auto te kunnen parkeren. Ook als men alleen door het safaripark heen wilt rijden.

Safaripark Beekse Bergen tips!:
Ga zeker met de bus en de boot. Dat maakt het park echt uniek en de beleving compleet. Zo is het net of je echt op safari bent! Zeker als het zonnetje schijnt…

Safaripark Beekse Bergen korting trip report blog 8

Safaripark Beekse Bergen korting trip report blog 10

 

Wat is jouw mening over Safaripark Beekse Bergen?

Ben je zelf al eens in Safaripark Beekse Bergen (Hilvarenbeek) geweest? Of hebben wij je zojuist overtuigd ook eens naar deze geweldige dierentuin te gaan? Laat dan een reactie achter! Dat vinden we leuk.
Van plan om binnenkort (weer) een dagje naar Safaripark de Beekse Bergen te gaan? Zoek niet verder en bestel HIER direct je Safaripark Beekse Bergen tickets met korting.

 


Je Wishlist:
No Product Found

Pretpark-Korting

Pretpark-Korting

Themapark, pretpark en dierentuin 'enthusiast'. Deelt zijn pretpark ervaringen graag via de blog en verzameld en deelt pretpark korting acties via https://www.facebook.com/PretparkKorting. Zo kan iedereen een goedkoop dagje uit naar een pretpark, dierentuin of andere leuke activiteit in Nederland en daarbuiten.

Geef een reactie