Product added to wishlist
View Wishlist

Vakantiepark Duinrell – Een fijn pretpark weekendje weg vlak bij de zee

Vakantiepark Duinrell – Een fijn pretpark weekendje weg vlak bij de zee
5 (100%) 3 votes

Het is zomer en de grote schoolvakantie is in volle gang. Een fijn weekendje weg in Nederland naar Camping Duinrell. Een pretpark uitje gecombineerd met het Vuurwerkfestival van Scheveningen. Hoe dat is? Lees snel verder!

 

Dit weekend is er genoeg te doen rondom Duinrell in Wassenaar

We gaan 4 dagen / 3 nachten overnachten op camping Duinrell in Wassenaar. Het is midden augustus en er is voldoende te doen op en in de buurt van de camping. Er is een kermis in Wassenaar op loopafstand van de camping en het Vuurwerkfestival van Scheveningen is ook nog eens dit weekend.

Attractiepark Duinrell - Splash waterattractie - Pretpark-Korting.com

 

4 dagen en 3 nachten op vakantiepark Duinrell

Het is donderdagavond als we aankomen bij de entree van camping en vakantiepark Duinrell. We mogen niet zo doorrijden naar binnen dus we moeten eerst parkeren op de algemene parkeerplaats. Lopend gaan we naar de receptie die links van de ingang van het attractiepark ligt. Daar wordt gemeld dat we door mogen lopen naar de Eurocamp receptie dat 50m achter de slagbomen van vakantiepark Duinrell ligt. Dus weer terug naar de auto, door de slagboom en parkeren bij de Eurocamp receptie. Hier stond iemand van Eurocamp achter de balie. Zij checkte ons in en bracht ons naar onze stacaravan.

De stacaravan stond op maar 100 meter afstand. Gelukkig stonden we niet op ‘het eiland’. Dat is een stuk verder en ligt aan de andere kant van het attractiepark. Het groenrijke gedeelte van het vakantiepark met veel bomen. Wij zijn meer van de zon dus vinden het helemaal niet erg dat we bij de ingang van het vakantiepark staan. Dat is ook meer in de buurt van de campingwinkel en de campingrestaurant.

Vakantiepark Duinrell - Eurocamp Stacaravan - Pretpark-Korting.com

Wow wat een avontuur! Ik las net dit #Duinrell #Pretpark #Tripreport. Hier wil ik nu ook naar toe!… Klik om te Tweeten

 

Weer een prima stacaravan, alleen de vriezer had een verassing voor ons

De 3 slaapkamer stacaravan was weer prima. Het was richting het einde van zomervakantie en de medewerkers hadden het wel erg druk hoorden wij. Dat was wel te merken want de koelkast en vriezer waren dit keer vies. Toen ik de vriezer opentrok kwam er een plas vies water over mij heen. De vriezer moet altijd worden uitgezet wanneer je uitcheckt zodat deze kan ontdooien en worden schoongemaakt door de medewerkers. Helaas was het ontdooien wel gelukt maar het schoonmaken niet. De rest van de stacaravan zag er prima uit en met onze groep van 5 konden we de 3 slaapkamers goed gebruiken.

Vakantiepark Duinrell - Eurocamp Stacaravan - Pretpark-Korting.com

 

Een rondje door Attractiepark Duinrell in de avond

Na ons vaste ritueel – het schoonmaken van de keuken en keukeninventaris – besloten we nog een rondje park te doen ’s avonds. Het park was inmiddels dicht maar het was zo lekker weer dat we nog een rondje wilde lopen. Dat kan gewoon, totdat men de toegangshekken rondom het park afsluit. We moesten van de beveilig opschieten om het park nog ‘te kunnen’ verlaten. Dus we liepen maar weer terug naar onze stacaravan. Wel was het erg leuk om een bijna leeg pretpark te zien met de avondzon die door de bomen scheen. De attracties in het park lagen er mooi bij.
 

Kermis in Wassenaar

Op de camping hoorde we feestmuziek dat vanuit de omgeving kwam. We besloten op onderzoek uit te gaan wat er te beleven was. Na 5 minuten lopen zagen we een terrein met daarop een grote feesttent en een aantal kermis attracties. De kermis was in de gemeente! Het was er wel erg rustig en na een half uur hadden we het wel weer gezien. Weer terug naar camping Duinrell. Tijd om te slapen. Morgen gaan we een dagje Duinrell doen!

 

Dagje pretpark Duinrell

Benieuwd hoe ons dagje Attractiepark Duinrell was? Lees dan snel onze Attractiepark Duinrell review »

Attractiepark Duinrell - Tikibad - Pretpark-Korting.com

 

Vuurwerk Festival Scheveningen

Zin in een dagje Scheveningen met als afsluiter 2 grote vuurwerkshows tijdens het Vuurwerk Festival Scheveningen? Lees dan ook onze Vuurwerk Scheveningen review »

Vakantiepark Duinrell - Vuurwerkfestival Scheveningen - Pretpark-Korting.com

 

Onze vakantiepark Duinrell review

Voor mensen die van kamperen (in eigen land) houden én van pretparken is dit absoluut een aanrader. Vanuit je stacaravan loop je in een paar tellen het Duinrell attractiepark in. Je wat oudere kinderen zouden zichzelf zonder begeleiding kunnen vermaken in het park terwijl u uitrust op het terras van uw stacaravan. Er is voor ieder wat wils. En voor een dagje uit vanaf camping Duinrell kunt u zo Wassenaar in, lopen in de duinen van de Wassenaarse slag of lekker naar Scheveningen.

+ Pluspunten:
– Grote camping, ideaal voor gezinnen die van attracties houden
– Doordat het een grote camping is zijn er altijd wel vriendjes om mee te spelen
– Gratis Duinrell attracties vrijwel in de achtertuin
– In de buurt van de zee en Scheveningen
– Fietsverhuur; fiets langs de Wassenaarse villa’s of door de Duinen

– Minpunten:
– Geen avondentertainment (voor de kinderen) op de camping.

Onze vakantiepark en camping Duinrell tips!
Combineer vakantiepark Duinrell met een bezoek aan de duinen, (het vuurwerk festival in) Scheveningen of de kermis van Wassenaar. Beiden vinden plaats in augustus.

Attractiepark Duinrell - attracties - Pretpark-Korting.com

 

Wat is jouw mening over camping & vakantiepark Duinrell?

Ben je zelf al eens op camping Duinrell in Wassenaar geweest? Of hebben wij je zojuist overtuigd ook eens naar deze pretpark camping te gaan? Laat dan hier een reactie achter. Dat vinden we namelijk erg leuk!

Van plan om binnenkort (weer) een dagje naar camping en Vakantiepark Duinrell te gaan? Zoek niet verder en bestel HIER direct je Vakantiepark Duinrell met korting. De korting kan hier soms oplopen tot 55%!


Je Wishlist:
No Product Found

Pretpark-Korting

Pretpark-Korting

Themapark, pretpark en dierentuin 'enthusiast'. Deelt zijn pretpark ervaringen graag via de blog en verzameld en deelt pretpark korting acties via https://www.facebook.com/PretparkKorting. Zo kan iedereen een goedkoop dagje uit naar een pretpark, dierentuin of andere leuke activiteit in Nederland en daarbuiten.

Geef een reactie