Product added to wishlist
View Wishlist

VIDEO – Orgues de feu in Puy du Fou – Groots avondspektakel

VIDEO – Orgues de feu in Puy du Fou – Groots avondspektakel
5 (100%) 2 votes

VIDEO SPECIAL: Themapark Puy du Fou parkshow “Orgues de Feu” oftewel de Vuurvogels. Een geweldig avondspektakel welke in het Grand Park Puy du Fou wordt vertoond. Een 30 minuten durende live show.

 

Les Orgues de Feu – Puy do Fou show video

Deze avondshow zit bij de entreeprijs van een dag bezoek aan Grand Parc Puy du Fou inbegrepen. De show wordt echter niet elke avond vertoond. Details kun je vinden op de website van het park zelf. De programmering wordt enkele dagen van te voren bekend gemaakt op de site en in de park app.

Les Orgues de Feu is een groots avondspektakel dat de dag afsluit bij een bezoek aan dit themapark. De show speelt zich af op het water. De dirigent, enkele orkest leden en dansers komen vanuit het water tevoorschijn en de fonteinen dansen met ze mee. Het grootte vuurorgel vormt het hoogtepunt en de afsluiter van deze show.

Bekijk hier onze 26 minuten durende videoclip van dit avondspektakel show. Meer shows zien? Abonneer je dan op ons Youtube kanaal!


Je Wishlist:
No Product Found

Pretpark-Korting

Pretpark-Korting

Themapark, pretpark en dierentuin 'enthusiast'. Deelt zijn pretpark ervaringen graag via de blog en verzameld en deelt pretpark korting acties via https://www.facebook.com/PretparkKorting. Zo kan iedereen een goedkoop dagje uit naar een pretpark, dierentuin of andere leuke activiteit in Nederland en daarbuiten.

Geef een reactie