Product added to wishlist
View Wishlist

Disneyland Parijs heeft Guinness World Record – Langste schutting ter wereld!

Disneyland Parijs heeft Guinness World Record – Langste schutting ter wereld!
5 (100%) 2 votes

Een opmerkelijk bericht vanuit Disneyland Parijs. Vandaag werd bekend dat het Disneyland Park maar liefst 2x in een record heeft behaald voor het Guinness World Record. Het Disneyland Park heeft de langste ononderbroken schutting gehad voor maar liefst 18 maanden.

Disneyland Parijs record schuttingen

Wel een heel raar record voor Disneyland Parijs?!

Zowel Mickey Mouse als de nieuwe Disneyland Paris CEO waren trots op het bericht dat het Disneyland Park een vermelding in het Guinness World Record boek hadden gekregen voor de langste aaneengesloten schutting ter wereld. En dat zelfs 18 maanden lang. Al snel bleek dat een Franse website dit nieuws als een 1 april grap naar buiten heeft gebracht. Wel goed bedacht! Want in 2016 stond het zowel het Disneyland Park zelf als de ingang geruime tijd vol met stijgers en schuttingen. Diverse attracties waren in de 18 maanden gedeeltelijk gesloten wegens renovaties. Natuurlijk was het niet één lange schutting. Het is dus geen officieel record.

Pretpark-Korting

Pretpark-Korting

Themapark, pretpark en dierentuin 'enthusiast'. Deelt zijn pretpark ervaringen graag via de blog en verzameld en deelt pretpark korting acties via https://www.facebook.com/PretparkKorting. Zo kan iedereen een goedkoop dagje uit naar een pretpark, dierentuin of andere leuke activiteit in Nederland en daarbuiten.

Geef een reactie